Wat je kunt doen tegen te vroeg klaarkomen

Posted By on 3 oktober 2014

Wat je kunt doen tegen te vroeg klaarkomen
Het is voor veel stellen de spil van hun relatie; hun seksleven. Jullie seksleven, dat is iets wat voor jullie allebei heel belangrijk is, en het is dan ook heel belangrijk dat het op dat gebied helemaal goed zit tussen jullie twee. Toch gebeurt het bij veel mannen dat ze te snel klaarkomen tijdens de seks, en er zal dan dus maar één ding op zitten; je moet je ejaculatie uitstellen. Jij wil tenslotte met je partner zo lang mogelijk genieten van de geslachtsgemeenschap, dus is je zaadlozing uitstellen iets waar jij je werk van zal moeten maken. Gelukkig bestaan er een aantal oplossingen om een voortijdige ejaculatie te voorkomen, we zullen er een aantal voor je benoemen.

Het probleem zit in je hoofd
Een van de belangrijkste redenen waarom mannen een voortijdige zaadlozing krijgen is onzekerheid. Ze voelen dat ze onder de maat presteren en zijn bang dat ze hun partner teleurstellen in bed. Deze enorme onzekerheid heeft zijn rechtstreekse weerslag op hun seksleven. Juist door die onzekerheid komen ze te snel klaar, wat ervoor zorgt dat ze zich nog onzekerder voelen. Voorkom dat je in een neerwaartse spiraal belandt, door hier over te praten met je partner.

Een lichamelijk probleem
Ligt de oorzaak niet in je gevoelens, dan zal deze lichamelijk zijn. De belangrijkste reden van een voortijdige ejaculatie is een overgevoelige eikel. Hier kan je eenvoudig wat aan doen. Je zou kunnen kiezen om tijdens de geslachtsgemeenschap een pauze in te lassen. Trek je penis terug, denk aan iets wat geen seksuele prikkels bij je opwekt, en ga weer door met de seks wanneer je orgasme wat wegzakt. Je zou ook kunnen kiezen voor een ander standje tijdens de geslachtsgemeenschap, waardoor je eikel niet direct wordt geprikkeld. Je zal jezelf en je partner er een groot plezier mee doen. Dan kan je natuurlijk ook nog kiezen voor een hulpmiddel; Melite Delay Gel. Dit smeer je op je eikel voor de geslachtsgemeenschap, waardoor deze minder gevoelig wordt. Je zal op die manier een voortijdige ejaculatie voorkomen.

Wat je kunt doen tegen te vroeg klaarkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *